Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Timbers Barn, Runcton Holme

Egyszerű helyfoglalás itt: Timbers Barn és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Runcton Holme foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Timbers Barn (Nyaralók), szállás Runcton Holme, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Timbers Barn. Minden foglalt szobának itt: Timbers Barn lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Timbers Barn milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Timbers Barn mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

0

Timbers Barn (Nyaralók), Runcton Holme

Runcton Holme, Egyesült Királyság (Szálláshely a térképen)

Timbers Barn
Timbers Barn 1Timbers Barn 2Timbers Barn 3Timbers Barn 4Timbers Barn 5Timbers Barn 6Timbers Barn 7Timbers Barn 8Timbers Barn 9Timbers Barn 10Timbers Barn 11Timbers Barn 12

Timbers Barn is located in Runcton Holme. Complimentary WiFi is offered throughout the property.

This 3-bedroom holiday home includes 1 bathroom fitted with a bath or shower. The accommodation is equipped with a kitchen with a dishwasher and oven.

Peterborough is 43 km from the holiday home. The nearest airport is Norwich International Airport, 60 km from Timbers Barn.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Timbers Barn)

Általános

wifi a szállás egész területén

Medence és wellness

medence

Általános feltételek (Timbers Barn)

Érkezés (órától): 16:00

Távozás (óráig): 10:00

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Timbers Barn)

Felhívjuk figyelmét, hogy a foglalás teljes összegét érkezés előtt kell kifizetni. A(z) Cottages.com fizetési információkat is tartalmazó visszaigazolást küld Önnek. A fizetés feldolgozását követően Ön e-mailben értesül szálláshely adatairól. Az üzenetben a pontos címet és a kulcsok átvételi helyét is megtalálja.