Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Purlin Barn, Runcton Holme

Egyszerű helyfoglalás itt: Purlin Barn és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Runcton Holme foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Purlin Barn (Nyaralók), szállás Runcton Holme, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Purlin Barn. Minden foglalt szobának itt: Purlin Barn lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Purlin Barn milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Purlin Barn mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

0

Purlin Barn (Nyaralók), Runcton Holme

Runcton Holme, Egyesült Királyság (Szálláshely a térképen)

Purlin Barn
Purlin Barn 1Purlin Barn 2Purlin Barn 3Purlin Barn 4Purlin Barn 5Purlin Barn 6Purlin Barn 7Purlin Barn 8Purlin Barn 9Purlin Barn 10Purlin Barn 11Purlin Barn 12Purlin Barn 13Purlin Barn 14

Purlin Barn is situated in Runcton Holme. Guests staying at this holiday home have access to free WiFi and a fully equipped kitchen.

This holiday home with city views features a bathroom with a bath or shower. Towels and bed linen are featured.

Peterborough is 43 km from the holiday home. The nearest airport is Norwich International Airport, 60 km from the property.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Purlin Barn)

Általános

wifi a szállás egész területén

Medence és wellness

medence

Általános feltételek (Purlin Barn)

Érkezés (órától): 16:00

Távozás (óráig): 10:00

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Purlin Barn)

Felhívjuk figyelmét, hogy a foglalás teljes összegét érkezés előtt kell kifizetni. A(z) Cottages.com fizetési információkat is tartalmazó visszaigazolást küld Önnek. A fizetés feldolgozását követően Ön e-mailben értesül szálláshely adatairól. Az üzenetben a pontos címet és a kulcsok átvételi helyét is megtalálja.