Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Pantiles Barn, Runcton Holme

Egyszerű helyfoglalás itt: Pantiles Barn és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Runcton Holme foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Pantiles Barn (Nyaralók), szállás Runcton Holme, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Pantiles Barn. Minden foglalt szobának itt: Pantiles Barn lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Pantiles Barn milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Pantiles Barn mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

10

Pantiles Barn (Nyaralók), Runcton Holme

Runcton Holme, Egyesült Királyság (Szálláshely a térképen)

Pantiles Barn
Pantiles Barn 1Pantiles Barn 2Pantiles Barn 3Pantiles Barn 4Pantiles Barn 5Pantiles Barn 6Pantiles Barn 7Pantiles Barn 8Pantiles Barn 9Pantiles Barn 10Pantiles Barn 11Pantiles Barn 12

Pantiles Barn is set in Runcton Holme. Guests may enjoy the free WiFi throughout the property.

The 3-bedroom holiday home features a kitchen with a dishwasher, and a bathroom with a bath or shower and a washing machine. Towels and bed linen are provided in this accommodation.

Peterborough is 43 km from the holiday home. The nearest airport is Norwich International Airport, 60 km from the property.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Pantiles Barn)

Általános

wifi a szállás egész területén

Medence és wellness

medence

Általános feltételek (Pantiles Barn)

Érkezés (órától): 16:00

Távozás (óráig): 10:00

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Pantiles Barn)

Felhívjuk figyelmét, hogy a foglalás teljes összegét érkezés előtt kell kifizetni. A(z) Cottages.com fizetési információkat is tartalmazó visszaigazolást küld Önnek. A fizetés feldolgozását követően Ön e-mailben értesül szálláshely adatairól. Az üzenetben a pontos címet és a kulcsok átvételi helyét is megtalálja.