Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Lintel Barn, Runcton Holme

Egyszerű helyfoglalás itt: Lintel Barn és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Runcton Holme foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Lintel Barn (Nyaralók), szállás Runcton Holme, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Lintel Barn. Minden foglalt szobának itt: Lintel Barn lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Lintel Barn milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Lintel Barn mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

0

Lintel Barn (Nyaralók), Runcton Holme

Runcton Holme, Egyesült Királyság (Szálláshely a térképen)

Lintel Barn
Lintel Barn 1Lintel Barn 2Lintel Barn 3Lintel Barn 4Lintel Barn 5Lintel Barn 6Lintel Barn 7Lintel Barn 8Lintel Barn 9Lintel Barn 10

Lintel Barn is located in Runcton Holme and offers a garden. Guests have access to free WiFi.

Horse riding can be enjoyed nearby.

Peterborough is 43 km from the holiday home, while Kings Lynn is 11 km away. The nearest airport is Norwich International Airport, 60 km from Lintel Barn.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Lintel Barn)

Általános

wifi a szállás egész területén

Szabadidős lehetőségek

lovaglás

Közös helyiségek

kert

Általános feltételek (Lintel Barn)

Érkezés (órától): 16:00

Távozás (óráig): 10:00

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Important information (Lintel Barn)

Please note that the full amount of the reservation is due before arrival. Cottages.com will send a confirmation with detailed payment information. After full payment is taken, the property's details, including the address and where to collect keys, will be emailed to you.