Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Archway Barn, Runcton Holme

Egyszerű helyfoglalás itt: Archway Barn és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Runcton Holme foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Archway Barn (Nyaralók), szállás Runcton Holme, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Archway Barn. Minden foglalt szobának itt: Archway Barn lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Archway Barn milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Archway Barn mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

0

Archway Barn (Nyaralók), Runcton Holme

Runcton Holme, Egyesült Királyság (Szálláshely a térképen)

Archway Barn
Archway Barn 1Archway Barn 2Archway Barn 3Archway Barn 4Archway Barn 5Archway Barn 6Archway Barn 7Archway Barn 8

Situated in Runcton Holme, Archway Barn provides accommodation with a private pool and free WiFi. The property is 43 km from Peterborough, and complimentary private parking is provided.

The holiday home has 3 bedrooms, a kitchen with a dishwasher, and a bathroom. Towels and bed linen are featured.

Kings Lynn is 11 km from the holiday home, while Newmarket is 45 km away. Norwich International Airport is 60 km from the property.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Archway Barn)

Általános

wifi a szállás egész területén

Étkezés

grillezési lehetőség

Medence és wellness

medence, fedett medence (szezonális nyitva tartás), fedett medence, szabadtéri medence, szabadtéri medence (egész évben nyitva), szabadtéri medence (szezonális nyitva tartás), fedett medence (egész évben nyitva)

Recepció

poggyászmegőrzés, Egyedi be- és kijelentkezés

Közös helyiségek

játékterem

Egyéb

nemdohányzó szobák, fűtés, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó

Általános feltételek (Archway Barn)

Érkezés (órától): 16:00

Távozás (óráig): 10:00

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Archway Barn)

Felhívjuk figyelmét, hogy a foglalás teljes összegét érkezés előtt kell kifizetni. A(z) Cottages.com fizetési információkat is tartalmazó visszaigazolást küld Önnek. A fizetés feldolgozását követően Ön e-mailben értesül szálláshely adatairól. Az üzenetben a pontos címet és a kulcsok átvételi helyét is megtalálja.